Calendari

dilluns, 14 de maig del 2012

Taller: "Coneguem els animals"


Per preparar la sortida, l’AMPA us convidem a participar al taller “Coneguem els animals”, que realitzarem el dimarts 15 de maig per la tarda a les instal·lacions de l’escola de 17:30 a 19:30h. La tarda estarà organitzada per fer 2 activitats, una consistirà en pintar una samarreta que portarem el dia de la sortida i l’altra en fer un toca-toca d’animals.
L’associació ECOIMA, ONG relacionada amb temes d’educació ambiental i sostenibilitat, ens ofereix un taller molt pràctic i dinàmic on els infants podran tocar, observar i descobrir directament diferents animals vius com l’ocell, la xinxilla, l’eriçó, la tortuga, el gerbo, etc. Serà una oportunitat per a què els nens tinguin contacte amb els animals abans de la sortida al Zoo. És totalment gratuït i us convidem a tots a venir amb els vostres fills i filles. Com a màxim poden assistir 50 nens acompanyats per un pare o mare, es dóna prioritat als nens de l’escola, si no s’omplissin totes les places podríeu portar també als germans.
Per fer l’estampació caldrà que tothom porti una samarreta de color blanc (pares i nens) i una perxa, per deixar que la samarreta s’assequi. Per a aquelles famílies que no puguin venir o no els doni temps d’acabar-ho, podran venir el divendres 18 de 15:30 a 16:45h.
Per poder assistir us heu d’apuntar a una llista que trobareu penjada a l'espai de l'AMPA, en el vestíbul de l’escola.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada