Calendari

dijous, 22 de maig del 2014

La nostra escola fa 10 anys!!!

L’ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL LA CASA DELS ARBRES FA DEU ANYS AL COSTAT DELS INFANTS 

La Casa dels Arbres, la primera de la xarxa d’escoles bressol municipals (EBM) de l’Hospitalet, celebra el seu desè d’aniversari. Per recordar aquests deu anys, l’escola ha organitzat un seguit d’actes adreçats als infants i a les famílies. Els professionals de la resta de centres i els serveis que d’una forma o una altra han fet realitat el projecte, també estan convidats.
La celebració institucional es realitzarà el proper 28 de maig, coincidint amb la inauguració de l’exposició 
fotogràfica de la dècada de la bressol. L’acte comptarà amb la participació de l’Alcaldessa de la ciutat, Núria Marín i del Tinent d’Alcalde de l’Àrea de Serveis a les Persones i Regidor d’Educació, Lluís Esteve.
Entre les activitats programades per celebrar l’aniversari hi ha una xocolatada el 14 de juny (de 10.30 a 12.30) al pati de l’escola Pompeu Fabra, una festa de fi de curs amb pastís i obsequi commemoratiu el 25 de juliol a les 18 hores i la conferència col·loqui "L’escola bressol al segle XXI", al Centre Cultural Tecla Sala el dia 28 d'octubre a les 18.00 hores.
La iniciativa de crear una xarxa d’escoles bressol municipals –la primera de la qual va ser La Casa dels Arbres- va néixer del reconeixement de la importància educativa dels primers anys de vida. Un fet que els pedagogs més reconeguts, consideren determinant per a desenvolupar-nos com a persones capaces d’intervenir activament i críticament en una societat plural, diversa i de continus canvis.
La Casa dels Arbres fomenta la seva pràctica educativa en una visió global i integradora on les famílies en són partícips. Els eixos de la metodologia, entre d’altres, són: fomentar el desenvolupament de l'autonomia, l'aprenentatge a través de l'activitat i la descoberta, la col·laboració i la creativitat mitjançant l'experimentació, la manipulació i el joc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada