Calendari

dilluns, 2 de juny del 2014

Notícia dels 10 anys d'escola

La Casa dels Arbres, la primera escola bressol municipal, fa 10 anys

Realitzen una exposició commemorativa
La Casa dels Arbres va ser la primera escola bressol municipal. Ara compleix els seus primers deu anys de vida i ho celebra amb un seguit d’activitats adreçades als nens, les famílies i la comunitat educativa, com ara una exposició fotogràfica.

Ara fa deu anys, l’Ajuntament va fer el primer pas en la creació d’una xarxa d’escoles bressol municipals a la ciutat. En aquell moment no existia cap bressol municipal a L’H. A la Casa dels Arbres la van seguir altres “cases” a diferents barris. Ara són sis centres de primera etapa d’educació infantil que atenen a més de 600 infants, de 0 a 2 anys.

La intenció d’aquesta xarxa de bressols es donar resposta a una necessitat educativa i social, ja que ajuda a les famílies a conciliar la vida laboral i personal, a més de posar en valor l’educació de 0 a 2 anys.

Montserrat Company era la regidora d'Educació ara fa deu anys i va participar dimecres en l’acte de celebració dels 10 anys. "Quan vam obrir aquesta escola bressol ho vaig viure com una victòria. No en teníem, però hi havia la necessitat”.

L'alcaldessa, Núria Marín, afegeix que "és la primera escola bressol municipal i posar-la en marxa va ser fruit del treball de tots plegats. Després hem pogut obrir cinc escoles bressol més que creen una xarxa de llars d’infants important a la ciutat ".

El regidor d'Educació, Lluís Esteve, ha fet una valoració positiva. “Són 10 anys, 3.800 dies apostant per les bressols municipals. És una de les nostres prioritats educatives”.

La Casa dels Arbres, la primera escola bressol municipal, fa 10 anys

Exposició commemorativa

Una de les activitats organitzades per la Casa dels Arbres per commemorar els 10 anys és una exposició que porta per títol “Deu anys d’escola bressol a l’EBM La Casa dels Arbres”. Inclou un total d’onze plafons amb instantànies recollides durant aquests primers deu anys de vida. La mostra es podrà visitar fins el mes d’octubre.

La directora de La Casa dels Arbres, Raquel Unanue, ha dit que faran petites coses durant tot aquest any. “Vam celebrar el carnestoltes, farem una xocolatada i més coses que recordin la feina d'aquests deu anys de servei als més menuts i a les famílies".

La xocolatada es realitzarà el 14 de juny al pati de l’Escola Pompeu Fabra. També hi haurà una festa de fi de curs amb pastís i obsequi commemoratiu, el 25 de juliol i la conferència col•loqui “L’escola bressol al segle XXI”, el 28 d’octubre, a la Tecla Sala.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada