Calendari

dijous, 17 de setembre del 2015

Recomenació: Teatre "L'arbre de la vida"

L’Arbre de la vida és una obra de caràcter simbòlic adreçada a nens de 6 mesos a 3 anys, però pensada per a totes les edats. No hi ha una única historia en aquest conte. Hi haurà tantes histories com nens i nenes, adults i ancians vinguin a veure-la.

L’espectacle és una finestra al màgic procés de la creació. Parla de la vida i la mort en moviment continu, de la voluntat i la passió de viure, del buit i el desconegut, de les idees i la possibilitat, de viure el present i entregar-se, i de la diversitat en la manifestació.

La companyia: Aboon teatre és una companyia jove, que vol transmetre una visió més amplia de la realitat. Expressen l’imaginari i la vivència infantil per acostar-la a l’adult, creant un espai harmònic entre aquestes dues realitats paral·leles. Amb molta cura, sensibilitat i respecte, compartin amb els més petits el seu món simbòlic i acompanyem a l’adult a descobrir-lo i recordar-lo.

La sensitivitat, les emocions i la imaginació són denominadors comuns que els connecten amb els nadons i la nostra infància. A Aboon Teatre les rescaten i les col·loquen en un lloc preferent.

Tipus d'activitat: Taller familiar
Espai: Poble Espanyol • Av Francesc Ferrer i Guàrdia, 13 • Montjuïc • BCN
Quan: Diumenges 4, 11 , 18 i 25 d'octubre a les 12:30h
Edat recomanada:  Adreçada a nens de 6 mesos a 3 anys, però pensada per a totes les edats • Aforament limitat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada