Calendari

dilluns, 3 de juny del 2013

Festa de les famílies

Des de fa uns anys, cada mes de juny, l’AMPA organitzava una activitat per les famílies, que normalment consistia en fer una sortida al Zoo. Aquest any, a diferència dels altres, no hem rebut la subvenció que ens permetia pagar la meitat de l’entrada; i veient la situació de crisi econòmica que patim moltes famílies a l’escola, no hem cregut convenient fer-la perquè l’objectiu de la sortida era que totes les famílies compartíssim amb els nostres fills un dia diferent i divertit.
Per aquesta raó, se’ns ha acudit fer una activitat diferent:
LA FESTA DE LES FAMÍLIES

En què consisteix?
Ens trobarem totes les famílies (pares i fills) per gaudir d’un dia plegats a la nostra escola.

Quin dia serà?
El dissabte 29 de juny de 10 a 13h.

Quin serà el preu?
El preu és per família: socis 2€ i no socis 4€.

Què farem?
  • Taller de “Coneguem els animals”: a través de l’ONG Ecoima farem aquesta activitat que tant d’èxit ha tingut en anys anterior. Es tracta d’un taller molt pràctic i dinàmic on els infants podran tocar, observar i descobrir directament diferents animals vius com l’ocell, la xinxilla, l’eriçó, la tortuga, el gerbo, etc.
  • Racons als pati: es faran diferents activitats simultàniament al pati (jocs d’aigua, maquillatge...).
  • Concurs de pastissos: per esmorzar al llarg del matí us proposem fer pastissos originals, deliciosos, clàssics, atrevits... Al final del dia s’anunciaran els guanyadors.
  • Gimcana pares-fills: farem una gimcana plena de proves divertides que haureu de fer plegats pares i fills.

Què heu de fer?
-  - Reserveu-vos el dia a les vostres agendes i apunteu-vos a les llistes que trobareu a les classes abans del 21 de juny.
-  - Veniu el proper dijous 6 de juny a les 15:30 a la reunió que farem a la sala de psicomotricitat per preparar els racons i la gimcana.
-  - Passeu per secretaria a pagar la vostra entrada a la festa.

- - Participeu de totes les activitats amb els vostres fills i gaudiu del dia amb la resta de les famílies. Us agrairem que ens ajudeu aquell dia, tant a preparar les activitats com en recollir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada