Calendari

dimarts, 25 de juny del 2013

Festa de les famílies

El dia 29 de juny  ja s’apropa! Encara esteu a temps d’apuntar-vos en secretaria. Recordeu que el preu és per família (2 euros socis i 4 euros no socis).Us entregaran un cartronet que heu de dur el dia de la festa. Ens ho passarem bé!

QUAN COMENÇA LA FESTA?
Les activitats comencen a les 10h finalitzant el dia a les 13h

QUÈ FAREM?
-    TALLER DE CONEGUEM ALS ANIMALS: a través de l’ONG Ecoima els infants poden tocar, observar i descubrir directament animals vius com l’ocell, la xinxilla, l’eriçó, la tortuga, el gerbo,etc. Aquesta activitat dura una hora aproximadament
-       RACONS AL PATI: Alternativament al taller conegeuem al animals en el pati hi haurà diferents racons on infants i pares podran gaudir
o    Taller de maquillatge
o    Taller de bombolles de sabó
o    Estampació de samarretes
o    Racó de psicomotricitat al pati de les formigues
o    Taller de globus: donem-li forma!
o    Degustació de pastissos i concurs
-       CIRCUIT INFANT/ADULT: Un cop que finalitzem les activitats que hem explicat anteriorment,  ens juntarem al pati de l’escola per fer un circuit. Serà un recorregut que farà  l’infant junt  amb  l’adult..
-          GUERRA D’AIGUA: Per finalitzar el dia, en el pati, farem tots junts una guerra d’aigua!

QUÈ CAL PORTAR?
-          Samarreta blanca per l’infant i pels adults i perxa per tal que es pugui assecar bé
-          Roba que es pugui tacar i  roba de recanvi per l’infant i per l’adult
-          Material per la guerra d’aigua: pistoles…i xancles i banyador

QUI ENS PODRIA AJUDAR?
-          Qui pogui participar en venir a les 9h a montar les activitats i/o a les 13 h a recollir l’escola, que s’apunti als llistats que estarán penjats a les portes de les aules
-          Si algú té pals de golf per poder-nos deixar, que els deixi en secretaria. Són per fer una prova del circuit. Un cop acabat el dia es retornaran.
-          Si algú té infladors de globus per poder-nos deixar que els deixi a secretaria.Es retornaran un cop s’acabi el dia.
-          Us animem a participar en el concurs de pastissos! Qui volgui pot portar un pastís. Es donaran tres premis: al més original, al més bo i al més desastre!qui guanyarà?               

Des de l’Ampa us voliem agrair als pares i els membres de l’escola la col.laboració, el suport i l’ajuda donada a l’AMPA per tal de poder fer que aquesta festa de les famílies pogui ser possible! Us esperem el dia 29 de juny!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada