Calendari

dimecres, 5 de febrer del 2014

Carnestoltes 2014

Benvolgudes famílies,

Ja tenim les disfresses per a aquest Carnestoltes 2014!
Tal i com us vam avançar que el tema d’aquest any seria el 10è aniversari de l’escola, així que hem pensat 4 disfresses diferents, totes elles relacionades amb la nostra celebració.

Els nens de l’escola portaran la disfressa el divendres abans de Carnestoltes i corre a càrrec de l’AMPA, només cal pagar les disfresses de les famílies que participaran a la rua del barri. El preu de la disfressa per família és de 3€ (socis) i 5€ (no socis).

Com cada any, durant uns dies podreu venir a fer la disfressa dels vostres fills i les vostres. Ens hem repartit per classes per organitzar-ho millor, però podeu venir un altre dia si el que us ha tocat nous va massa bé. També us demanem que ens ajudeu a preparar la “carrossa-pastís”. Per fer els tallers ens trobarem a la sala de psicomotricitat de 3:30 a 4:30h.

DL 10
DM 11
DX 12
DX 13
DJ 14



(Taller Escola
5:30)

formigues

ratolins

Sargantanes
DL 17
DM 18
DX 19
DJ 20
DV 21

esquirols


Mussols
decoració
carrossa
decoració
carrossa
Totes les classe

Aquí us deixem els dissenys i els materials necessaris:
Alumnes de l’escola i germans: aniran vestits de negre i portaran a sobre una samarreta que decorarem en els tallers i a l’escola. Haureu de portar una samarreta de colors vius i clars (que no sigui fosca perquè pintarem a sobre): blau cel, verd clar, taronja, groc, gris, rosa... Decorarem amb pintura, gomets...


Pares/adults:  tenim 3 models a escollir: espelma, regal i confeti. Haureu d’escollir i apuntar-vos a les llistes que trobareu a les classes.







·         Espelma: cal anar vestit amb pantalons negres i portar una samarreta blanca per pintar ratlles de color i fer la decoració del cap.
·         Regal: cal anar vestit de negre. Caldrà fer la decoració d’una capsa de regal i el llaç al cap.
·         Serpentines: cal anar vestit amb pantalons negres i portar una samarreta blanca per enganxar serpentines i fer la decoració del cap.


Recapitulem:

-      Tots els nens es disfressaran a l’escola de festa d’aniversari i cal fer la disfressa. La podreu fer a l’escola i caldrà que porteu una samarreta llisa de colors vius i clars.
-      Les famílies que vulgueu participar de la rua haureu d’apuntar-vos i escollir quina disfressa voleu (espelma, regal o serpentina) a les llistes que trobareu a les classes i pagar per família 3€ o 5€ abans del dilluns 10 de febrer.
-      Podeu venir a fer la disfressa la tarda que teniu assignada per classe, de 3:30 a 4:30 h. Haureu de portar samarretes en tots els casos, excepte en la disfressa de regal.

-      Necessitarem que ens ajudeu a muntar la decoració de la carrossa i porteu les capses i els cartrons que tingueu per fer un pastís gran i les disfresses de regal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada