Calendari

dimecres, 10 d’abril del 2013

Xerrada: Contes per educar les emocions dels infants

El proper dilluns, experts en educació emocional ens donaran les claus per garantir el benestar emocional dels nostres fills. A més, tindrà lloc la presentació de contes sobre les emocions que ha realitzat FAROS juntament amb l’editorial Castellnou.
La xerrada, que tindrà lloc el 15 d’abril, a l’Auditori de l’Edifici Docent de l’Hospital Sant Joan de Déu a les 19:00 hores, intentarà respondre la pregunta que dóna títol a la conferència: “Com educar les emocions en els infants?”.
Durant l’acte, l’Hospital Sant Joan de Déu i l’editorial Castellnou presentaran una col·lecció de contes sobre les emocions, que pretén ser una eina perquè les famílies i els mestres puguin ensenyar els infants a gestionar les emocions des de ben petits. Els contes tenen com a protagonistes a en Toni i la Tina, dos conillets que viuen històries divertides i quotidianes, que serveixen per ajudar els infants a identificar les emocions, parlar-ne i afrontar-les.
Cada conte se centra en una emoció i inclou una guia amb activitats pràctiques perquè pares i educadors puguin ensenyar els infants a identificar cada emoció i actuar davant d’ella. Aquests continguts han estat elaborats per tres expertes vinculades a l’Observatori Faros, la plataforma de promoció de la salut i el benestar infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu. Es tracta de Maria Ángeles Mairena, psicòloga clínica de l’Hospital Sant Joan de Déu experta en emocions; Esther García Navarro, coordinadora i docent del Màster en Educació Emocional i Benestar de la UB, i Inma Roger, cap d’estudis del CEIP La Farigola del Clot i Màster en Educació Emocional de la UB.
Al final de l’acte de presentació de la col·lecció, l’autora, Meritxell Martí, i l’il·lustrador, Xavier Salomó, signaran els contes.
Coneix més detalls de la nova col·lecció de contes al web de Toni i Tina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada