Calendari

diumenge, 10 de novembre del 2013

Xerrada: "Com educar les emocions en els infants?"




El dimecres 13 de novembre experts en educació emocional ens donaran les claus per garantir el benestar emocional dels nostres fills.Serà en una xerrada per a pares i mares que tindrà lloc a l’Auditori de l’Edifici Docent a les 19:00 hores i que intentarà donar resposta a la pregunta i títol de la conferència “Com educar les emocions en els infants?”.
Durant l’acte, l’Hospital Sant Joan de Déu i l’editorial Castellnou presentaran dos nous contes de la col·lecció sobre emocions pensada con una eina per a que les famílies i mestres puguin ensenyar als infants a gestionar les seves emocions des de ben petits. 
Els contes tenen com a protagonistes en Toni i la Tina, dos conillets que viuen històries divertides i quotidianes que serveixen per ajudar els infants a identificar les seves emocions, parlar-ne i afrontar-les. 
Cada conte es centra en una emoció i inclou una guia amb activitats pràctiques per a que pares i educadors puguin ensenyar els infants a identificar cada emoció i actuar davant d'ella. Aquests continguts han estat elaborats per tres expertes vinculades a l’Observatori Faros, la plataforma de promoció de la salut i el benestar infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu. 
Al final de l’acte de presentació de la col·lecció, l’autora Meritxell Martí i l'il·lustrador Xavier Salomó signaran els contes.

COM ASSISTIR:
Les places són limitades, pel que cal confirmar assistència trucant al 932 532 130 o enviant un correu a aula@hsjdbcn.org.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada