Calendari

dissabte, 22 de novembre del 2014

Idees: "10 botigues originals per a nens a Barcelona"


Deu curioses botigues de Barcelona en les quals perdre’s amb els teus fills. Botigues en les quals podràs trobar productes originals i amb personalitat pròpia que segur que encantaran als nens.
Les 10 botigues infantils més singulars que es troben a Barcelona i que reuneixen des de negocis de roba original, botigues de caramels o llocs on trobar el regal perfecte per als nens.
Des del Petit Explorador et proposem que visitis aquestes 10 botigues originals per a nens a Barcelona:

1.- ROCK 01 COOLBABY
Botiga de roba de nen des de 0 fins a 10 anys.
Es tracta de la boutique de referència per als papàs més rockers que busquen una alternativa a la roba de sempre a l’hora de vestir als seus nens.
Trobareu roba i complements més moderns, cool, alternatius, originals, especials, d’avantguarda, viatgers, al dia de les tendències, fashion, diferents en el bon sentit …
Esportives de marques com Vans o Convers, botes de llana d’ovella australiana, gorres i barrets, xumets i biberons amb calaveres i samarretes i bodies de los Clash o de los Ramones…
Adreça: c/ Bonavista 16 (Gràcia). Barcelona
Horari: de dilluns a divendres de 10h a 20h30. Dissabte de 11h a 20h30

2.- BABY DELI
Tenen una selecció molt cuidada de productes orgànics i ecològics que van des de joguines, menjar i productes biodegradables i naturals per als bebès, fins a una línia d’articles per a mamàs.
Una botiga l’oferta comercial de la qual està composta per una extensa gamma de productes ecològics, naturals, artesanals, biodegradables, i de comerç just.
Tallers d’activitats lúdiques i didàctiques per a nens i els seus pares.
Una cafeteria amb una carta que ofereix una àmplia gamma de productes frescos elaborats amb ingredients naturals i ecològics en un entorn lluminós i agradable per a tota la família.
Adreça: Avinguda Pau Casals, 6. Barcelona
Horari: de dilluns a dissabte de 10.15 a 14.30 i de 16.30 a 19.45h

3.- FANTASTIK
A Fantastik trobaràs una increïble selecció de productes insòlits, curiosos i autèntics. Joguines, parament de la llar, decoració, parafernalia religiosa…
Tots productes originals, seleccionats en països com Mèxic, Índia, Xina, Senegal o Japó.
Els agraden els objectes divertits, colorits, reciclats, populars, genuïns i amb una història que va més enllà del propi objecte en si mateix. Fantastik és un petit oasi de “lo kitch”.
Adreça: Joaquín Costa 62. Barcelona
Horari: de dilluns a divendres de 11 a 14 h i de 16 a 20.30 h. Dissabte de de 11 a 15 h i de 16 a 21 h.

4.- BATEAU LUNE
Botiga de joguines…, és com la cova d’Alibaba, un lloc màgic i ple d’imaginació.
Seleccionen joguines de fusta natural, joguines originals i tradicionals, tant per als més petits com per a adults.
Les joguines procedeixen de tot el món i han estat fabricats amb materials nobles de qualitat, no tòxics i alguns són ecològics.
Consulta les seves activitats i tallers infantils. Les fan a la Plaça de la Virreina davant la botiga i són gratuïts!
Adreça: Plaça de la Virreina, 7. Barcelona
Horari: de dilluns a dissabte de 10h30 a 14h i de 17h a 20h30

5.- EL REY DE LA MAGIA
Aquesta botiga, de més d’un segle, és un temple per a mags, prestidigitadors, escapistes i amants de la màgia en general.
Adquirir un producte en aquesta botiga és molt més que fer una simple compra. T’assessoren i t’ensenyen les claus d’allò que et portes a casa.
Com a complement podeu gaudir d’un dels seus espectacles de màgia en el teatre i visitar el museu amb els nens.
Adreça: Botiga: C/ Princesa 11 – Teatre: C/ de les Jonqueres 15 (M. Urquinaona). Barcelona
Horari: De dilluns a divendres d’11-14 h i de 17-20 h. Dissabte d’11-14 h.

6.- DIDACMANIA
Ofereixen jocs i joguines didàctiques que afavoriran el desenvolupament personal dels nens. A més de ser educatius, els seus productes són actuals però també té productes tradicionals; tots dos sent imprescindibles per als nens.
Aquesta tenda dedicada a les joguines didàctiques neix com contraopartida als videojocs i jocs tipus bèl·lic que no estimulen de manera positiva la imaginació dels més petits. Aquí els pares que busquin un oci intel·ligent per als seus fills trobaran una àmplia gamma de joguines educatives.
Adreça: Carrer Major de Sarrià, 20. Barcelona. I a Pedralbes Centre (PLANTA -2 – LOCAL A10).

7.- PAPABUBBLE
Botiga de caramels artesans on és fàcil perdre’s entre la multitud de sabors i colors. Sens dubte, qualsevol nen es torna boig amb els bonics colors que tenen alguns.
Fabriquen els caramels a la vista dels clients, la qual cosa ho fa encara més especial. Segur que als teus fills els hi encantarà veure com es fabriquen els dolços que tant els agraden
Admeten comandes personalitzades i tenen caramels de totes les formes possibles. També són especialment cridaneres les seves presentacions, en borses, pots, piruletes i com pugueu imaginar. Pot ser una bona idea per regalar en els aniversaris, batejos, comunions i diferents esdeveniments.
Adreça: Carrer Ample, 28. Barcelona

8.- PLOM GALLERY
PLOM Gallery és una galeria d’art contemporani orientada als més petits.
Una característica singular del projecte, és la d’incloure, a més del corresponent certificat d’autenticitat, un títol de propietat que anirà a nom del nen posseïdor de la peça, fent-ho així propietari de l’obra d’art i inaugurant la seva col·lecció.
Crear un vincle emocional entre el nen i l’art, ensenyant-li a apreciar-ho i potenciar la seva comprensió i presència en el dia a dia. Entenem l’art com una eina activa en el desenvolupament humà, cultural i emocional.
Adreça: Carrer de Sèneca, 31. Barcelona
Horari: de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16:30 a 20:30 h, i dissabtes d’11 a 14h i de 17 a 20:30 h

9.- PUDDING
Bar /Restaurant on es pot esmorzar, dinar, berenar, prendre un cafè o un te a qualsevol hora. Amb una decoració de conte de fades contemporani. El paladar i l’olfacte són víctimes fàcils de les temptacions del seu mostrador i dels seus aromàtics tes i cafès.
Tot l’espai va ser pensat per ser un local on compartir idees i incentivar la creativitat. Els pares poden prendre un capuccino amb pastes o entrepans mentre les criatures es distreuen amb els llibres, jocs, pissarres i iPads que estan a la seva disposició.
També organitzen festes d’aniversari.
Adreça: Pau Claris, 90 Barcelona
Horari: De 9 a 22 h

10.- MENKES
Un món fantàstic de disfresses de totes les èpoques i estils. Empresa amb més de 50 anys d’història que és tota una referència internacional en el sector de la confecció per al món de l’espectacle.
En l’actualitat combina, sàviament i amb immillorables resultats, el seu més pura tradició artesanal amb les noves tecnologies.
Aquí trobaràs una mostra de l’enorme assortit de disfresses i complements en totes les talles, per a Carnestoltes, Halloween, Nadal i festes en general.
Disposen de tallers propis amb el que realitzen qualsevol encàrrec a mesura. Una opció perfecta para quan en el col·legi et demanin una disfressa pel teu fill.
Trobaràs tot el necessari perquè el teu fill es diverteixi i converteixi en el seu personatge favorit: vestits, maquillatge, màscares, perruques, caretes, barrets, …i una àmplia gamma de teixits, passamaneries, boes…
Adreça: Gran Via de les Corts Catalanes, 646. Barcelona
Horari: De dilluns a dissabte de 10-14h i de 16:30-20h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada