Calendari

dissabte, 15 de novembre del 2014

Idees: "Regals originals pel naixement d'un nadó"

Busques regals originals pel naixement d’un nou nadó? L’arribada al món d’un nounat sempre va a acompanyada de regals, però no sempre és fàcil saber que regalar…
Els familiars i els amics acostumen a regalar al bebè alguna cosa especial, que faci també il·lusió a la mamà i al papà. Si ha arribat el moment de triar un regal per al teu nét, el teu nebot, el teu cosí… pren nota dels suggeriments i propostes per al bebè que acaba de néixer.

REGALS PELS PARES:
A vegades oblidem que la mare també requereix una atenció i un afecte especials en els moments del postpart. Els pares es trobaran més sensibles, cansats i mereixen també part de tota l’atenció.
1. Tenir un fill canvia la vida a qualsevol parella. I si, a més a més, és el primer fill, el canvi és totalment radical. Com afrontar aquesta nova etapa de la vida? Com tenir en compte tots i cadascun dels consells que tothom et dóna? Com no oblidar res, i saber què has de fer i recordar en tot moment? Regala un llibre útil pels pares amb els diferents temes que caldrà que tinguin en consideració d’ara endavant: Les 100 llistes per a pares i mares 
2. Cuida a la mamà en qualsevol moment, aposta per un regal especial, diferent i molt significatiu, regal inoblidable per a la mare! Un detall com unes flors o uns bombons reconfortaran a la mare i farà el seu dia encara més especial. També pots optar per regalar alguna joia amb el nom del nou bebè, o uns clauers pels dos pares, etc.

MOMENTS ESPECIALS
3. Regala unes sessions fotogràfiques profesionals. Amb aquesta sessió aconseguiràs autentiques fotos d’anunci! Captura el naixement del nou nadó amb unes imatges especials que tindràs per sempre. Guarda les fotografies originals, i amb retocs en format digital i preparat per imprimir.

RELAX
4. Sessions de ioga mamis i nadons. Aquesta és una activitat especialment pensada per a les mares! Perquè puguin gaudir del nadó i millorar el vincle a la vegada que fan una activitat beneficiosa tant pel cos com per la ment. Després de la gran festa de benvinguda anirà molt bé una mica de relax tant pel nen com per la mare amb aquestes sessions de ioga!
5. Una activitat original i de ben segur que no tindreu el risc de repetir! Una sessió de reflexologia podal infantil, que a més d’oferir un recurs terapèutic excel·lent, reforça el contacte i el vincle emocional. I cuida al bebè des de ben petit!

ESPECTACLES/ CONCERTS
6. Aquest espectacle serà el despertar musical dels nadons, ja que està exclusivament pensat pels més petits de tots. Una experiència única durant la qual els pares viuen i comparteixen amb el nadó les seves primeres emocions musicals. Bim Bom nadons al Palau és un taller espectacle del cicle de Concerts Familiars al Palau de la Música.
7. Cançons, jocs, danses i altres emocions que els petits gaudeixen i comparteixen amb pares acompanyats dels actors, músics i canta. Zig zag, passets al Palau dins del cicle de concerts familiars al Palau de la Música

REGALS ORIGINALS
8. En 2014, el regal preferit per fer a un bebè nounat, són una espècie de marcs o capsetes on es pot deixar marcada la petjada del peu o de la mà del bebè. El curiós és tenir la petjada del teu bebè, ficada en una llauna metàl·lica, li dóna un cert punt bastant curiós i original. Hi ha diversos models
9.  Si el que busqueu és un detallet per portar al nadó, una regal econòmic i divertit són els xumets. Per internet podeu trobar xumets personalitzats, xumets originals, xumets amb nom, xumets amb dents, etc.
10. Si ets una persona molt propera la nova família i vols fer un bon regal però a la vegada vols allunyar-te dels tòpics clàssic et recomanem que regalis un monitor pel nadó. Els bebès ploren per alguna raó i els monitors alerten als pares si alguna cosa molesta al nen i brinden tranquil·litat, per tant és un regal molt útil. Si vols fer una petita inversió et recomanem el  Monitor de Video Digital.

Font: Petit Explorador

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada